Σύλλογος Πολυτέκνων Αγρινίου και Περιχώρων

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η ΕΤΗΣΙΑΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ

        Σύμφωνα με το 42/8-12-2021 πρακτικό του Διοικητικού μας Συμβουλίου

                                                  Κ Α Λ Ε Ι Σ Θ Ε

      Να παραστείτε στην ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας που θα πραγματοποιηθεί , στην αίθουσα  του Επιμελητηρίου ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ οδός Παπαστράτου 53 και Σμύρνης 1 στο Αγρίνιο, την Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2022 και ώρα 11.00 πμ με τα παρακάτω  θέματα

       1)Εκλογή  προεδρείου

       2)Διοικητικός  Απολογισμός 2021

       3)Οικονομικός  Απολογισμός  2021

       4)Οικονομικός  Προυπολογισμός  2022

       5)΄Εκθεση  Εξελεγκτικής Επιτροπής

       6)Τοποθετήσεις μελών-Ερωτήσεις απαντήσεις  από το Διοικητικό Συμβούλιο. ΄Εγκριση Διοικητικού και Οικονομικού απολογισμού καθώς και προυπολογισμού.

       Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γενική Συνέλευση  θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Κυριακή 30 Ιανουαρίου  2022, στον ίδιο χώρο , την ίδια ώρα και με τα ίδια θέματα.

        Πριν τις διαδικασίες της Γενικής Συνέλευσης  θα κόψουμε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του Συλλόγου μας και θα τιμήσουμε τον κύριο Κων/νο  Κουκόπουλο για την πολύτιμη και πολυετή προσφορά του προς το Σύλλογό μας.

         Παρακαλείσθε για την συμμετοχή σας, τηρώντας τα υγειονομικά μέτρα προστασίας ,έχοντας μαζί σας πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης  ή rapid test των τελευταίων 48 ωρών, την ταυτότητά σας και υποχρεωτική χρήση μάσκας.

                                                             Εκ του Διοικητικού  Συμβουλίου

         Υ.Γ Για την αποφυγή άσκοπων μετακινήσεων, σας επισημαίνουμε το γεγονός  ότι η πρώτη Γενική Συνέλευση μέχρι σήμερα δεν είχε ποτέ απαρτία. Κατά συνέπεια τη δεύτερη ημερομηνία πραγματοποιείται η Γενική Συνέλευση δηλαδή στις 30 Ιανουαρίου 2022 ,ημέρα Κυριακή και ώρα 11.00 πμ στην αίθουσα του Επιμελητηρίου ΑΙΤ/ΝΙΑΣ ,οδός Παπαστράτου 53 και Σμύρνης 1 στο Αγρίνιο. 

Σχεδιασμός Western Computer Services | Σύλλογος Πολυτέκνων Αγρινίου & Περιχώρων