Σύλλογος Πολυτέκνων Αγρινίου και Περιχώρων

Συλληπητήρια Επιστολή

       Ο Σύλλογος Πολυτέκνων Αγρινίου και Περιχώρων εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του για την εκδημία του πολυσέβαστου και λίαν αγαπητού μακαριστού πλέον Μητροπολίτη μας κυρού ΚΟΣΜΑ.

         Συμμετέχοντας στο βαθύτατο πένθος της Ιεράς Μητροπόλεως ΑΙΤΩΛΙΑ ΚΑΙ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ανακοινώνουμε ότι τα γραφεία του Συλλόγου μας αύριο Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2022 θα παραμείνουν κλειστά και η σημαία του Συλλόγου μας θα κυματίζει μεσίστια .

         Εκφράζουμε  στους οικείους του τα θερμά μας συλλυπητήρια και ευχόμαστε την εξ ύψους παρηγορία.

          Είμαστε βέβαιοι για την παρρησία του ενώπιον του ΚΥΡΙΟΥ  ΜΑΣ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ τον οποίο υπηρέτησε με  Ολες του τις δυνάμεις ψυχικές, πνευματικές και σωματικές κατά την επίγειο παρουσία του και πιστεύουμε ότι θα μεσιτεύει και θα προσεύχεται για όλους εμάς.

           Επί πλέον εμείς οι πολύτεκνοι είμαστε ευγνώμονες για την πολύπλευρη και πολυεπίπεδη φροντίδα του για την πολύτεκνη οικογένεια. Θα τον θυμόμαστε πάντοτε με σεβασμό, ευγνωμοσύνη και απέραντη ΑΓΑΠΗ για ότι έκανε για εμάς και τον παρακαλούμε να  εύχεται.

           Ο αείμνηστος Μητροπολίτης μας ήταν ένας υποδειγματικός Ιεράρχης ,με πλούσιο πνευματικό και κοινωνικό έργο και συμπεριφερόταν ως Διάκονος του ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΣ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.

           ΑΙΩΝΙΑ ΤΟΥ Η ΜΝΗΜΗ  ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΧΉ ΤΟΥ.

                                 ΕΚ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ

                                   ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ

Σχεδιασμός Western Computer Services | Σύλλογος Πολυτέκνων Αγρινίου & Περιχώρων