Σύλλογος Πολυτέκνων Αγρινίου και Περιχώρων

Ανακοίνωση Συλλόγου για τον κο Μόσιαλο

Θλίψη και απογοήτευση  αισθανθήκαμε όταν περιήλθε σε γνώση μας η ανάρτηση στο διαδίκτυο της αισχρής , χυδαίας και λίαν υβριστικής αναφοράς του ανεκδιήγητου Ηλία Μόσιαλου σε βάρος του προσώπου της ΥΠΕΡΑΓΙΑΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ και της ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ.

                       Αν είναι δυνατόν με οποιοδήποτε πρόσχημα, δικαιολογία ή δήθεν χιουμοριστική διάθεση να καθυβρίζονται τα Ιερά και τα όσια εκατομμυρίων Ορθοδόξων Χριστιανών. Αυτή η απαράδεκτη συμπεριφορά εκτός των άλλων αποτελεί και τον ορισμό της ασέβειας  και  του ρατσισμού και δηλώνει την ποιότητα του χαρακτήρα του υβριστή, που μπορεί να κομπάζει για τους τίτλους του και τα δημόσια αξιώματα που δυστυχώς κατέχει, στις συνειδήσεις μας όμως είναι καταχωρημένος  πλέον ως ένας θλιβερός υβριστής και δεν πρέπει να σπαταλάμε χρόνο και φαιά ουσία γι αυτόν.

                          Και το χειρότερο βγήκε σε τηλεοπτικό κανάλι την ημέρα των ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ για να εξηγήσει τη στάση του μιλώντας περί ανέμων και υδάτων αναγκάζοντας τον τηλεπαρουσιαστή να του πει ότι επί της ουσίας του θέματος τι έχετε να πείτε; Και τότε χάνοντας την ψυχραιμία του και τα λόγια του είπε ότι ήμουν σαφέστατος και απάντησα.

                         Το μόνο που εμείς παρατηρήσαμε είναι ότι ξέχασε να μας πει το δελτίο καιρού. Αιδώς και μη χειρότερα, σημειωτέον ότι ο εν λόγω χυδαίος υβριστής της Χριστιανικής πίστης εκπροσωπεί τη χώρα μας σε διεθνείς οργανισμούς. Να τον χαιρόμαστε κύριε Πρωθυπουργέ!!! 

                                             ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ  ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

     Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                         Ο ΓΕΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

    Δημήτριος Ντάουλας                                       Νικόλαος Γυφτάκης

Σχεδιασμός Western Computer Services | Σύλλογος Πολυτέκνων Αγρινίου & Περιχώρων