Σύλλογος Πολυτέκνων Αγρινίου και Περιχώρων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ
ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ
Π.ΣΟΥΛΟΥ 16-ΤΗΛ2641023748 Αγρίνιο 3/2/2015
30100-Α Γ Ρ Ι Ν Ι Ο
Εmail info@sylpolagriniou.gr

Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ

Πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή 1/2/2015 η Ετήσια Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας με μεγάλη συμμετοχή και απόλυτη επιτυχία.
Εγκρίθηκαν ομόφωνα ο Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός του 2014, καθώς και ο Προυπολογισμός του 2015.
Εκτός αυτών πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου μας και απονεμήθηκαν τιμητικές διακρίσεις και δώρα στα παιδιά των μελών μας που εισήχθησαν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Επίσης απονεμήθηκαν αναμνηστικά διπλώματα ΤΙΜΗΣ ΕΝΕΚΕΝ στις νέες πολύτεκνες Μητέρες που απέκτησαν την πολυτεκνική ιδιότητα το έτος 2014. Στο τέλος κληρώθηκαν δώρα στους παρισταμένους.
Επιθυμούμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες σ’ όλους τους παρευρισκομένους, καθώς και στο Δήμο Αγρινίου για τη δωρεάν παραχώρηση της αίθουσας του κινηματογράφου <> και ιδιαίτερα στην αρμόδια αντιδήμαρχο κυρία Μαρία Παπαγεωργίου.
Θερμές ευχαριστίες εκφράζουμε και στον πρόεδρο της Γενικής Συνέλευσης κύριο Βασίλειο Καπέρδα Δ/ντή 2ου Λυκείου Αγρινίου και στους γραμματείς κ. Γερμανό Παρασκευόπουλο και κ.Γεωργία Καρακώστα, για την άψογη από πάσης πλευράς διεύθυνση των εργασιών της Γενικής Συνέλευσης. Η προσφορά τους ήταν όντως σημαντική και βοήθησε τα μέγιστα στην ομαλή διεξαγωγή της Γενικής Συνέλευσης .
Ευχόμαστε σε όλους υγεία, καλή και δημιουργική χρονιά, ιδιαιτέρως ευχόμαστε στα παιδιά των μελών μας καλή πρόοδο , καλές σπουδές και κάθε δυνατή επιτυχία σ’ όλους τους τομείς της ζωής, επιτυχία η οποία έχει σα σημαντικότερο σύμμαχό της τη μεθοδική εργασία, καθώς και τον σωστό προγραμματισμό.

ΕΚ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Σχεδιασμός Western Computer Services | Σύλλογος Πολυτέκνων Αγρινίου & Περιχώρων