Σύλλογος Πολυτέκνων Αγρινίου και Περιχώρων

Εκλογές Σεπτεμβρίου 2021

                                                        Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

                                                    ——————————

Λόγω της πανδημίας του κορωνοιού (covid-19) οι αρχαιρεσίες του Συλλόγου μας για ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής , θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2021 στις αίθουσες του 4ου Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου ( έναντι των γραφείων του Συλλόγου μας από ώρα  08.00 πμ έως  19.00  μμ     παρουσία Δικαστικού αντιπροσώπου.

Κατόπιν τούτου όσοι επιθυμείτε να θέσετε υποψηφιότητα πρέπει να την υποβάλλετε το αργότερο μέχρι και την Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 19.00 στα γραφεία του Συλλόγου μας.

Επίσης σας ενημερώνουμε ότι η τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 11.00 π.μ στην αίθουσα του Κινηματογράφου <<ΑΝΕΣΙΣ>> επί της οδού Χαρ. Τρικούπη 32 στο Αγρίνιο.

Σε περίπτωση μη απαρτίας, θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2021 ώρα 11.00 πμ στον ίδιο χώρο με τα ίδια θέματα.

Αν προκύψει κάτι έκτακτο θα ενημερωθείτε άμεσα.

Ελπίζουμε μέχρι τότε  να έχει εκλείψει ο κίνδυνος της πανδημίας,  αφού λογικά θα έχει εμβολιαστεί σχεδόν το σύνολο των ανθρώπων.                                                              ΕΚ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Σχεδιασμός Western Computer Services | Σύλλογος Πολυτέκνων Αγρινίου & Περιχώρων