Σύλλογος Πολυτέκνων Αγρινίου και Περιχώρων

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΤΗΣΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ
ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ Αγρίνιο 3/1/2017
Π.ΣΟΥΛΟΥ 16-ΤΗΛ2641023748 Αριθ.Πρωτ 783
30 100- Α Γ Ρ Ι Ν Ι Ο
Εmail info@sylpolagriniou.gr

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

ΕΤΗΣΙΑΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ

Σύμφωνα με την αριθ 39/12-12-2016 απόφαση του Διοικητικού μας Συμβουλίου
Κ Α Λ Ε Ι Σ Θ Ε
Να παραστείτε στην ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας που θα πραγματοποιηθεί στο Αγρίνιο , στην αίθουσα της Γυμναστικής Εταιρείας του ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΕΙΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ στην πλατεία Παναγοπούλου, την Κυριακή
15 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 11.00 π.μ με θέματα ημερήσιας διάταξης τα παρακάτω
Α. Εκλογή Προεδρείου
Β. Διοικητικός Απολογισμός
Γ. Οικονομικός Απολογισμός 2016
Δ. Εκθεση εξελεγκτικής επιτροπής
Ε. Προυπολογισμός 2017
ΣΤ. Τοποθετήσεις μελών-ερωτήσεις-Απαντήσεις επ αυτών. Εγκριση Διοικητικού και οικονομικού απολογισμού καθώς και προυπολογισμού.
Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017, στον ίδιο χώρο, την ίδια ώρα και με τα ίδια θέματα.
Παρακαλείσθε να συμμετάσχετε ενεργά.
Πριν τις διαδικασίες της Γενικής Συνέλευσης θα κόψουμε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του Συλλόγου μας και μετά το πέρας της Συνέλευσης θα απονεμηθούν τιμητικά διπλώματα στις Μητέρες που απέκτησαν την πολυτεκνική ιδιότητα το έτος 2016, καθώς και στα παιδιά των μελών του Συλλόγου μας, που εισήχθησαν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση την τρέχουσα σχολική χρονιά και προσκόμισαν βεβαίωση εγγραφής στη Σχολή τους.
Τέλος σας γνωρίζουμε ότι με την ίδια απόφαση το Διοικητικό μας Συμβούλιο προκήρυξε αρχαιρεσίες του Συλλόγου μας ,για ανάδειξη νέων μελών για το Διοικητικό Συμβούλιο , για την Εξελεγκτική επιτροπή και για αντιπροσώπους στην Πανελλήνια Ομοσπονδία (ΑΣΠΕ) , ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΎΝ ΤΟ Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017, από ώρα 08.00 έως 19.00 στους χώρους του 4ου Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου , απέναντι από τα γραφεία του Συλλόγου μας, παρουσία Δικαστικών Αντιπροσώπων.
Οι υποψηφιότητες για το Δ.Σ , την Ε.Ε και αντιπροσώπους στην ΑΣΠΕ, θα υποβληθούν στη Γραμματεία του Συλλόγου μας το αργότερο μέχρι και την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 19.30.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΔΗΜ ΝΤΑΟΥΛΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ π.ΧΡΙΣ ΔΑΒΡΑΖΟΣ ΜΕΛΟΣ
ΚΩΝ ΓΚΡΙΖΗΣ Α ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΗΛΙΑΣ ΓΙΩΤΗΣ ΜΕΛΟΣ
ΕΡΜΙΑΣ ΝΤΖΑΛΑΣ Β ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΝ ΚΑΝΤΑΝΗΣ ΜΕΛΟΣ
ΚΩΝ ΚΟΥΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΔΗΜ. ΚΡΟΚΙΔΑΣ ΜΕΛΟΣ
ΠΑΝ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΣ ΤΑΜΙΑΣ ΠΑΝ ΚΟΥΤΡΟΜΑΝΟΣ ΜΕΛΟΣ
ΕΛΕΗ ΚΟΡΔΑΤΟΥ ΕΦΟΡΟΣ ΔΗΜ ΣΧΕΣΕΩΝ

Υ.Γ Για αποφυγή άσκοπων μετακινήσεων και ταλαιπωρίας των μελών μας, σας επισημαίνουμε το γεγονός ότι η πρώτη Γενική Συνέλευση μέχρι σήμερα δεν είχε ποτέ απαρτία .Κατά συνέπεια τη δεύτερη ημερομηνία πραγματοποιείται η Γενική Συνέλευση , δηλαδή στις 22 Ιανουαρίου 2017 ώρα 11.00 π.μ στο ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ.

Σχεδιασμός Western Computer Services | Σύλλογος Πολυτέκνων Αγρινίου & Περιχώρων