Σύλλογος Πολυτέκνων Αγρινίου και Περιχώρων

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Προς 1)Αξιότιμο κύριο Πρωθυπουργό

                                                                  και κ.κ. Αρχηγούς κομμάτων συγκυβέρνησης

  ΘΕΜΑ<<ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ>>                    2)Αξιότιμο  κ. Πρόεδρο Βουλής

                                                                 3)κ.κ. Υπουργούς Οικονομικών και Αγροτικής

                                                                           Ανάπτυξης  και Εργασίας και Κοιν Ασφάλισης

                                                                ΚΟΙΝ 1)κ.κ. Αρχηγούς κομμάτων Αντιπολίτευσης

                                                                           2).Μ.Μ.Ε

                          Οι τελευταίες πράξεις της  συγκυβέρνησης που στηρίζεται από τα κόμματα της Ν.Δ του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ, σχετικά με τις πολύτεκνες οικογένειες, ήτοι περικοπή ισόβιας σύνταξης, περικοπή οικογενειακών επιδομάτων, περικοπή επιδόματος τρίτου παιδιού και κατάργηση στην ουσία της δωρεάν χορήγησης τροφίμων, αφού μειώθηκε το ύψος του εισοδήματος από τις 12.000 στις 7.200 ΕΥΡΩ, φέρνουν σε απόγνωση τις 200.000 χιλιάδες πολύτεκνες οικογένειες της χώρας.

                   ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ την πολιτική σας αυτή με όλη τη δύναμη της φωνής μας ως ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ,αφού εκτός των άλλων δίνει τελειωτικό χτύπημα όχι μόνο στην πολύτεκνη οικογένεια, αλλά στην τεκνογονία και στην οικογένεια γενικά.΄ Επρεπε να γνωρίζετε (και είμαστε σίγουροι ότι γνωρίζετε) ότι το Δημογραφικό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα της χώρας μας και χρήζει άμεσης αντιμετώπισης, αφού οι συνέπειες του είναι εθνικά καταστροφικές, όχι μόνο στο ασφαλιστικό και στην οικονομία, αλλά προ πάντων σ΄αυτή την ίδια την ύπαρξη της χώρας μας και του ΄Εθνους μας.

                    Δεν μπορούμε να κατανοήσουμε πως΄ Ελληνες πολιτικοί παίρνετε τέτοιες αποφάσεις που στρέφονται ευθέως κατά της ύπαρξης του ΄Εθνους.

                    Ότι δεν κατάφεραν στη μακραίωνη ιστορία μας διάφοροι κατακτητές, έρχεσθε εσείς ΄Ελληνες πολιτικοί να οδηγήσετε αν όχι σε αφανισμό, σίγουρα όμως σε μειονότητα τον Ελληνικό Λαό μέσα στην ίδια του την πατρίδα.

                     Αλήθεια ποιός νέος και ποια νέα κάτω από τέτοια βάρβαρα οικονομικά μέτρα, δυσβάσταχτους φόρους σε συνδυασμό με την τεράστια ανεργία θα αποφασίσει να δημιουργήσει  οικογένεια, αφού ακόμη κι ΄αυτή την γέννηση του παιδιού την <<φιλοδωρείται>> με περισσότερους  φόρους. Σας ρωτάμε με ποιο κριτήριο αφήνετε έξω της απόφασή σας για δωρεάν χορήγηση τροφίμων  τις πολύτεκνες οικογένειες , και αγνοείται παντελώς τους πρωτοβάθμιους πολυτεκνικούς συλλόγους, και την ΑΣΠΕ?

                        Είναι ή δεν είναι ανθελληνική η πολιτική σας? Μήπως νομίζετε ότι μπορείτε να αποφασίζετε όπως νομίζετε και όπως θέλετε εσείς?

                     Σας καλούμε έστω και τώρα την τελευταία στιγμή, να αλλάξετε την Εθνικά καταστροφική σας πολιτική και να νομοθετήσετε προς το συμφέρον του Ελληνικού Λαού, από τον οποίο είστε εκλεγμένοι γι ΄αυτό και όχι να υπακούετε τυφλά στα ανθελληνικά κελεύσματα απ΄ όπου κι’ αν προέρχονται. Απαιτούμε να  αρθούν άμεσα οι αδικίες που έγιναν σε βάρος των πολυτέκνων.

              Μη λησμονείτε ότι θα κριθείτε για τις πράξεις και ενέργειές σας αυτές απ΄ όλο τον Ελληνικό Λαό και ιδιαιτέρως από τις χιλιάδες πολύτεκνες οικογένειες.

                                                            ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΔΗΜ.ΝΤΑΟΥΛΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                          ΧΡΙΣΤ.ΔΑΒΡΑΖΟΣ   ΜΕΛΟΣ

ΚΩΝ.ΓΚΡΙΖΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                      ΠΑΝ.ΚΟΥΤΡΟΜΑΝΟΣ ΜΕΛΟΣ

ΕΡΜΙΑΣ ΝΤΖΑΛΑΣ Β΄ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ                                          ΠΑΝ.ΚΑΝΤΝΗΣ         ΜΕΛΟΣ

ΚΩΝ ΚΟΥΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                                           ΔΗΜ.ΚΡΟΚΙΔΑΣ       ΜΕΛΟΣ

ΠΑΝ.ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΣ   ΤΑΜΙΑΣ                                                       ΗΛΙΑΣ ΓΙΩΤΗΣ           ΜΕΛΟΣ

ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΔΑΤΟΥ ΕΦΟΡΟΣ ΔΗΜ.ΣΧΕΣΕΩΝ

Σχεδιασμός Western Computer Services | Σύλλογος Πολυτέκνων Αγρινίου & Περιχώρων