Σύλλογος Πολυτέκνων Αγρινίου και Περιχώρων

ΕΟΡΤΗ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ
ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ Αγρίνιο 29/10/2015
Π.ΣΟΥΛΟΥ 16-ΤΗΛ2641023748 Αριθ.Πρωτ 682
30 100-Α Γ Ρ Ι Ν Ι Ο
Εmail info@sylpolagrinioy.gr

ΠΡΟΣ
Όλα τα τοπικά ΜΜΕ ενημέρωση
των πολιτών

Σας επισυνάπτουμε αναλυτικό, ουσιαστικό και πλήρως εμπεριστατωμένο υπόμνημα της Ανωτάτης Συνομοσπονδίας Πολυτέκνων Ελλάδος (ΑΣΠΕ) και σας παρακαλούμε για την δημοσίευση και ανάλογη προβολή του δημογραφικού προβλήματος της πατρίδος μας, που αποτελεί όπως και άλλες φορές έχουμε αναφερθεί ως Σύλλογος, το μεγαλύτερο και σημαντικότερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε ως ΄Εθνος.
Η ανάδειξη και προβολή αυτού του θέματος γίνεται για μια ακόμη φορά, ενόψει της εορτής της ημέρας της πολύτεκνης οικογένειας και των προστατών Αγίων μας ΤΕΡΕΝΤΙΟΥ-ΝΕΟΝΙΛΛΗΣ και των επτά Αγίων τέκνων τους.
Προς τούτο ο Σύλλογός μας πραγματοποιεί ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ, ΑΡΤΟΚΛΑΣΙΑ και ΘΕΙΟ ΚΗΡΥΓΜΑ την Κυριακή 1η Νοεμβρίου 2015 στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Αγρινίου και σας καλούμε να μας τιμήσετε με την παρουσίας σας.
Κατά τη γνώμη μας αποτελεί σήμερα μέγιστο πατριωτικό και εθνικό καθήκον όλων μας, η αποτελεσματική αντιμετώπιση του δημογραφικού προβλήματος. Πρέπει επιτέλους οι δημοκρατικά εκλεγμένοι από το Λαό πολιτικοί όλων των κομμάτων να αρθούν στο ύψος των περιστάσεων και να <<ξυπνήσουν>> από το λήθαργο της αδιαφορίας και του εφησυχασμού και να προβούν σε άμεσες ενέργειες και πρακτικές υπέρ της οικογένειας ,για να ανακάμψει η πορεία της πατρίδος μας.
Πρέπει επίσης εμείς όλοι οι ΄Ελληνες πατριώτες ως φυσικά πρόσωπα, ως οργανωμένοι Σύλλογοι και φορείς όπου ο καθένας μας δραστηριοποιείται, να ασκήσουμε πίεση στα πολιτικά κόμματα και στους πολιτικούς, για να αλλάξουν πολιτική σ’ αυτό το Εθνικό θέμα, πριν είναι αργά για όλους μας.
Χθες 28 Οκτωβρίου 2015, γιορτάσαμε το ΄Επος του 1940 και τιμήσαμε με διάφορες εκδηλώσεις τη θυσιαστική και ηρωική στάση των προγόνων μας αφού χάρισαν στην πατρίδα μας ημέρες δόξης , μεγαλείου και εθνικής ανατάσεως.
Ηθικό χρέος όλων μας είναι να τιμήσουμε εμπράκτως τη θυσία τους και να αναρωτηθούμε τι εμείς πράττουμε για τις επόμενες γενεές ,τι θα γράψει για εμάς η ιστορία .Μήπως γράψει ότι ήμασταν υπερβολικά ατομιστές και ευδαιμονιστές, χωρίς να υπολογίζουμε το μέλλον του γένους μας και της πατρίδος ΑΛΙΜΟΝΟ!
Σήμερα η πατρίδα ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ δεν μας καλεί σε ένοπλο αγώνα, μας καλεί όμως σε έργα ειρηνικά, δημιουργικά, ισονομίας, δικαιοσύνης, πατριωτικά και χριστιανικά μέσα στα πλαίσια του Δημοκρατικού μας πολιτεύματος.
Ιδιαιτέρως μας καλεί να αντιμετωπίσουμε άμεσα το σύγχρονο εφιάλτη το δημογραφικό πρόβλημα και την ανεργία των νέων μας που αποτελούν τα σοβαρότερα και σημαντικότερα προβλήματα.
Πιστεύουμε και ελπίζουμε πως με τη βοήθεια του ΘΕΟΥ και τη δική μας αφύπνιση έστω και την τελευταία στιγμή, θα αλλάξουν όλα επί τα βελτίω, αρκεί να το αποφασίσουμε και ενωμένοι να προχωρήσουμε.

Με αγωνιστικό πνεύμα

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΝΤΑΟΥΛΑΣ ΚΩΝ ΚΟΥΚΟΠΟΥΛΟΣ

Σχεδιασμός Western Computer Services | Σύλλογος Πολυτέκνων Αγρινίου & Περιχώρων