Σύλλογος Πολυτέκνων Αγρινίου και Περιχώρων

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ
ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ Αγρίνιο 29/10/2019
Π.ΣΟΥΛΟΥ 16-ΤΗΛ2641023748
30100-ΑΓΡΙΝΙΟ
Εmail info@sylpoagriniou.gr

A N A K O Ι Ν Ω Σ Η
———————————–

Καλούμε τα μέλη του Συλλόγου μας να τιμήσουν με την παρουσία τους τον εορτασμό της ημέρας της πολύτεκνης οικογένειας που θα γίνει προς τιμή των προστατών Αγίων μας ΤΕΡΕΝΤΙΟΥ και ΝΕΟΝΙΛΛΗΣ και των επτά τέκνων τους που μαρτύρησαν για την πίστη τους στον γλυκύτατο ΧΡΙΣΤΟ μας.
Ο εορτασμός θα γίνει στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Αγρινίου την Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2019 κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας μετά αρτοκλασίας και επίκαιρου κηρύγματος.
Ιδιαίτερη έμφαση κατά το φετεινό εορτασμό δίνουμε στο τεράστιο πρόβλημα που αντιμετωπίζει εδώ και δεκαετίες η πατρίδα μας και δεν είναι άλλο από το Δημογραφικό , που απειλεί τη χώρα μας με αφανισμό.
Η αντιστοιχία των αριθμών γεννήσεων και θανάτων είναι εφιαλτικοί. Επομένως προβάλλει επιτακτική η ανάγκη στήριξης της Ελληνικής οικογένειας που βάλλεται συνεχώς με μέτρα που μέχρι σήμερα ελήφθησαν εναντίον της, παρά τη Συνταγματική επιταγή της παρ 2 του άρθρου 21 του Συντάγματος που επιτάσσει ότι
<< Πολύτεκνες οικογένειες έχουν δικαίωμα της ειδικής φροντίδας του Κράτους>>.
Οφείλουμε εδώ να ομολογήσουμε ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα εξαγγέλθηκαν κάποια θετικά μέτρα υπέρ του Ιερού θεσμού της οικογένειας, χωρίς βέβαια να ικανοποιούν απολύτως τις προτάσεις μας για την αντιμετώπιση του Δημογραφικού προβλήματος.
Εμείς θα επανέλθουμε με νέες προτάσεις προς υλοποίηση από την Κυβέρνηση με την ελπίδα υιοθέτησής τους.
Ωστόσο θα ήταν παράλειψή μας με την ευκαιρία να μην εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας προς τον κύριο Δήμαρχο Αγρινίου και την προηγούμενη Δημοτική Αρχή που ψήφισαν ευεργετικές διατάξεις για την πολύτεκνη οικογένεια του Δήμου μας , ευελπιστώντας ότι και η νέα Δημοτική Αρχή θα συνεχίσει την ίδια πολιτική και θα πάρει και νέες ευνοικές ρυθμίσεις υπέρ της πολυτεκνικής οικογένειας.

ΕΚ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Σχεδιασμός Western Computer Services | Σύλλογος Πολυτέκνων Αγρινίου & Περιχώρων