Σύλλογος Πολυτέκνων Αγρινίου και Περιχώρων

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ
ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ Αγρίνιο 18/12/2017
Π.ΣΟΥΛΟΥ 16-ΤΗΛ2641023748 Αριθ Πρωτ 888
30100-ΑΓΡΙΝΙΟ
Εmail info@sylpolagriniou.gr
ΠΡΟΣ Κύριο Υπουργό Παιδείας
Και Θρησκευμάτων
ΚΟΙΝ 1)Εξοχότατο κύριο Πρόεδρο
Ελληνικής Δημοκρατίας
2)Κύριο Πρωθυπουργό Ελλάδος
3)Κύριο Αρχηγό Αξιωματικής
Αντιπολίτευσης
4)κ.κ. Αρχηγούς Κομμάτων
Ελάσσονος Αντιπολίτευσης
5)κ.κ.Βουλευτές Ν.ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ
6)ΑΣΠΕ
7)Μ.Μ.Ε

Κύριε Υπουργέ ,
Διαμαρτυρόμαστε εντονότατα ως Σύλλογος Πολυτέκνων Αγρινίου και Περιχώρων που έχουμε στη δύναμή μας 5850 οικογένειες μέλη , για την απόφαση σας να αντικαταστήσετε τα ορθόδοξα βιβλία του μαθήματος των θρησκευτικών , με τετράδια γενικότερου θρησκειολογικού περιεχομένου , προκαλώντας σύγχυση, αμφισβήτηση και αμφιβολία στις αγνές ψυχές των μαθητών, δηλητηριάζοντας τες με διδασκαλίες αντιχριστιανικού περιεχομένου, αφού εξισώνεται ο Αρχηγός της πίστεως μας ΚΥΡΙΟΣ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ , με τον Μωάμεθ, τον Κομφούκιο, τον Βούδα, και άλλους ψευδοπροφήτες και ψευδοθεούς.
Η ενέργειας σας αυτή είναι εντελώς αδικαιολόγητη και ανεξήγητη σε εμάς, .Επιπλέον αποτελεί πράξη έμπρακτης και μέγιστης αχαριστίες προς τον ΤΡΙΑΔΙΚΟ μας ΘΕΟ που ευεργέτησε και ευεργετεί το ΄Εθνος μας και τον κόσμο ολόκληρο. Αν κύριε Υπουργέ έχετε την αγωνία να εμπλουτίσετε τις γνώσεις των μαθητών στον τομέα της θρησκειολογίας αυτό μπορείτε να το κάνετε στους μαθητές του Λυκείου που έχουν αναπτυγμένο κριτήριο και όχι στις τρυφερές ηλικίες των μαθητών του Δημοτικού.
Χωρίς περιστροφές του λόγου, σας καλούμε να ανακαλέσετε άμεσα την απόφαση αυτή, που προκάλεσε και προκαλεί το θρησκευτικό συναίσθημα της συντριπτικής πλειοψηφίας του Ελληνικού Λαού και του συνόλου των μελών του Συλλόγου μας. Δεν πρέπει να ξεχνάτε κύριε Υπουργέ ότι είστε Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων της χώρας που αποτελεί το λίκνο της ορθοδοξίας παγκοσμίως. Άλλο πράγμα κύριε Υπουργέ είναι η ανεκτικότητα στη διαφορετικότητα
και η ειρηνική συμβίωση με τους άλλους Λαούς και τα πιστεύω τους και άλλο πράγμα είναι η συνειδητή απεμπόληση αρχών, αξιών, ιδανικών και παραδόσεων του Λαού μας και του ΄Εθνους μας, που πορεύτηκε στο διάβα των αιώνων και μεγαλούργησε με τα δικά του πιστεύω, μπολιάζοντας επ’ αγαθώ την παγκόσμια κοινωνία.
Εν κατακλείδι εμείς διατρανώνουμε την πίστη μας στον ΤΡΙΑΔΙΚΟ μας ΘΕΟ όπως τον ομολογούμε στο σύμβουλο της πίστεως μας και σας καλούμε και πάλι να διορθώσετε το σοβαρό λάθος σας με την επαναφορά των βιβλίων του μαθήματος των θρησκευτικών και την απόσυρση των τετραδίων αυτών που εξήγειραν τις συνειδήσεις σχεδόν όλου του Λαού μας.
Οφείλουμε να παραδώσουμε στις επόμενες γενιές την αλήθεια της ορθόδοξης πίστεως μας όπως την παραλάβαμε από τους προπάτορες μας.
Με Τιμή
Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΔΗΜΗΡΙΟΣ ΝΤΑΟΥΛΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΟΥΚΟΠΟΥΛΟΣ

Σχεδιασμός Western Computer Services | Σύλλογος Πολυτέκνων Αγρινίου & Περιχώρων