Σύλλογος Πολυτέκνων Αγρινίου και Περιχώρων

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ
ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ Αγρίνιο 5/12/2017
Π.ΣΟΥΛΟΥ 16-ΤΗΛ2641023748 Αριθ.Πρωτ 886
30 100-ΑΓΡΙΝΙΟ
Εmail info@sylpolagriniou.gr

ΠΡΟΣ Κύριο Υπουργό Οικονομικών
ΑΘΗΝΑ
ΚΟΙΝ 1)κ.κ.Βουλευτές
Νομού Αιτωλ/νιας
2)Μ.Μ.Ε

Κύριε Υπουργέ,
Διαμαρτυρόμαστε εντονότατα και καταγγέλλουμε τη σκληρή και ανάλγητη οικονομική πολιτική σας, προς τις πολύπαθες πολύτεκνες οικογένειες.
Τα τελευταία χρόνια επιτίθεσθε με λυσσώδη μανία σε βάρος των πολυτέκνων, καταργώντας όλα τα ευνοικά μέτρα που είχαν ψηφισθεί στο παρελθόν ως κίνητρα για την αντιμετώπιση του δημογραφικού προβλήματος της πατρίδος μας. Και σα να μην έφθανε αυτό καταργείτε τώρα και τα οικογενειακά επιδόματα στους πολύτεκνους και τρίτεκνους , που τα έπαιρναν ελάχιστοι και το τονίζουμε αυτό, αφού υπήρχε η ρήτρα του χαμηλού εισοδηματικού κριτηρίου.
Επί πλέον σας καταγγέλλουμε για κατασυκοφάντηση των πολυτέκνων, αφού στις ανακοινώσεις σας που δίνετε στα Μ.Μ.Ε παρουσιάζετε τις πολύτεκνες οικογένειες, ως σκανδαλωδώς ευεργετημένες, ενώ η ΑΛΗΘΕΙΑ είναι ότι δεν έχουμε καμία μα απολύτως καμία στήριξη και βοήθεια από την πολιτεία , η οποία σύμφωνα με το ισχύον σύνταγμα οφείλει να προστατεύει ιδιαιτέρως την πολύτεκνη οικογένεια.
Η αλήθεια είναι ότι έχετε άρει όλες τις ευνοικές διατάξεις που είχαν ψηφισθεί στο παρελθόν.
Σας καλούμε έστω και τώρα να ανακαλέσετε την κατάργηση των οικογενειακών επιδομάτων των πολυτέκνων και τριτέκνων και να ψηφίσετε κίνητρα για τις πολυμελείς οικογένειες για να μη αφανισθεί το γένος μας.
Ευελπιστούμε ότι έστω και τώρα θα αλλάξετε την πολιτική εξόντωσης των πολυτέκνων.

Με Τιμή

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΝΤΑΟΥΛΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΟΥΚΟΠΟΥΛΟΣ

Σχεδιασμός Western Computer Services | Σύλλογος Πολυτέκνων Αγρινίου & Περιχώρων