Σύλλογος Πολυτέκνων Αγρινίου και Περιχώρων

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ
ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ Αγρίνιο 28/2/2017
Π.ΣΟΥΛΟΥ 16-ΤΗΛ2641023748 Αριθ Πρωτ 821
30 100-Α Γ Ρ Ι Ν Ι Ο
Εmail info@sylpolagriniou.gr

ΠΡΟΣ
Αξιότιμο Κύριο Υπουργό Παιδείας
και Θρησκευμάτων
ΑΘΗΝΑ
ΚΟΙΝ ΜΜΕ

Αξιότιμε Κύριε Υπουργέ,
Διαμαρτυρόμαστε εντονότατα και εκφράζουμε την πλήρη αντίθεσή μας στην προσπάθειά σας να εισάγεται νέα ήθη στην παιδεία μας και ιδιαίτερα στα ανήλικα παιδιά του Γυμνασίου, που ακόμη δεν έχουν διαμορφώσει το χαρακτήρα τους και την προσωπικότητά τους και σ΄ αυτή την τρυφερή ηλικία να τους διδάξετε πως μπορούν αν θέλουν να διαλέγουν το κοινωνικό τους φύλο ανεξαρτήτως από το βιολογικό τους φύλο.
Απορούμε πραγματικά πως είναι δυνατόν να έχει αλλοιωθεί εντελώς η κοινωνία μας και να φθάσουμε στο σημείο να διδάσκεται η διαστροφή ως αρετή.
Άλλο πράγμα κύριε Υπουργέ η ανοχή στην ιδιαιτερότητα κάποιων ανθρώπων και άλλο πράγμα η προβολή της ιδιαιτερότητας ως φυσιολογική.
Η Ελληνική παιδεία που στηρίζεται στον πανάρχαιο πολιτισμό μας και στην χριστιανική ορθόδοξη διδασκαλία της Εκκλησίας του ΧΡΙΣΤΟΥ μας, έχει αποδείξει ότι είναι αρκούντως ικανή έτσι ώστε να διαπλάσει ανώτερους, πολιτισμένους και καλλιεργημένους ανθρώπους- πολίτες με αισθήματα αγάπης ,αλληλεγγύης και σεβασμού προς το συνάνθρωπο. Δεν έχουμε λοιπόν ανάγκη από νέες διδασκαλίες όπως η ,<<θεματική εβδομάδα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης σε ζητήματα διατροφής, εθισμού –εξαρτήσεων και έκφυλων ταυτοτήτων>> στα Γυμνάσια με την οποία επιχειρείται όπως αναφέρεται σαφώς στο σκοπό της θεματικής εβδομάδος.
Γράφετε εσείς στην εγκύκλιο σας<<… δεν επιδιώκεται μόνο η απόκτηση πληροφοριών ή γνώσεων αλλά και η αλλαγή αντιλήψεων και συμπεριφορών>>.
Αυτή η ομολογία σας και μόνο είναι αρκετή να καταλάβει ο κάθε σκεπτόμενος άνθρωπος που εσείς θέλετε να οδηγήσετε την κοινωνία μας και ιδιαίτερα τα νέα παιδιά της πατρίδος μας τα οποία λόγω της τρυφερής τους ηλικίας είναι ανυπεράσπιστα.
Σας καλούμε λοιπόν να σταματήσετε άμεσα αυτή την καταστροφική σας προσπάθεια για <<μετάλλαξη>> της φύσης των παιδιών μας.
Η φαρέτρα της Ελληνικής παιδείας για σωστή διαπαιδαγώγηση και μετάδοση γνώσεων στα Ελληνόπουλα είναι γεμάτη από αρχές, αξίες και ιδανικά που σφυρηλατήθηκαν και καλλιεργήθηκαν χιλιάδες χρόνια και δεν χρειάζεται επικίνδυνους και ξενόφερτους τρόπους διαπαιδαγώγησης .
Ελπίζουμε να αντιληφτείτε το λάθος σας και να το διορθώσετε άμεσα.

ΜΕ ΤΙΜΗ
Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Δημήτριος Ντάουλας Κων/νος Κουκόπουλος

Σχεδιασμός Western Computer Services | Σύλλογος Πολυτέκνων Αγρινίου & Περιχώρων