Σύλλογος Πολυτέκνων Αγρινίου και Περιχώρων

ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ
ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ Αγρίνιο 16/12/2016
Π.ΣΟΥΛΟΥ 16-ΤΗΛ2641023748
30 100- Α Γ Ρ Ι Ν Ι Ο
Εmail info@sylpolagriniou.gr

Απευθυνόμαστε δημόσια με επίκαιρο τηλεοπτικό μήνυμα, με την προσδοκία να ευαισθητοποιήσουμε την κοινή γνώμη για το μέγα θέμα του Δημογραφικού προβλήματος που αντιμετωπίζουμε ως χώρα και να ασκήσουμε όλοι μας πίεση αφύπνισης στους πολιτικούς αντιπροσώπους όλων των κομμάτων, οι οποίοι παρά τις επανειλημμένες οχλήσεις μας σιωπούν ένοχα και δεν ομιλούν καν γι αυτό το μείζον πρόβλημα.
Η σιωπή σ αυτή την περίπτωση ισοδυναμεί με συμμετοχή στην
<< αθέατη γενοκτονία>> του ΄Εθνους και στη << σιωπηρή άλωση>> της πατρίδας μας που συντελείται από εμάς τους ίδιους με την αδιαφορία μας.
Αν συνεχίσουμε έτσι ως Xώρα με την ίδια οικογενειακή και αντιπολυτεκνική πολιτική το 2050 οι ΄Ελληνες θα είμαστε 3.500.000 εκατομμύρια. Δηλαδή ισχνή μειοψηφία με ότι αυτό αρνητικό συνεπάγεται , όχι μόνο στην οικονομία, στο ασφαλιστικό, στην ανάπτυξη, στην ασφάλεια του ΄Εθνους . αλλά στην ίδια την ύπαρξή μας ως Λαός.
Εχουμε όλοι μας ιερό καθήκον έναντι των επόμενων γενεών να βροντοφωνάξουμε και να απαιτήσουμε από τους κυβερνώντες την πατρίδα μας, άμεση αλλαγή πολιτικής έναντι του θεσμού της οικογένειας για να υπάρξει ελπίδα σωτηρίας του γένους μας.
Οποιαδήποτε καθυστέρηση ισοδυναμεί με ολέθρια καταστροφή.

ME TIMH

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΔΗΜ ΝΤΑΟΥΛΑΣ ΚΩΝ ΚΟΥΚΟΠΟΥΛΟΣ

Σχεδιασμός Western Computer Services | Σύλλογος Πολυτέκνων Αγρινίου & Περιχώρων