Σύλλογος Πολυτέκνων Αγρινίου και Περιχώρων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ
ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ Αγρίνιο 2/11/2015
Π.ΣΟΥΛΟΥ 16-ΤΗΛ 2641023748
30 100- Α Γ Ρ Ι Ν Ι Ο
Email info@sylpolagriniou.gr

Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ
—————————————

Χθες Κυριακή 1/11/2015 πραγματοποιήσαμε στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Αγρινίου την ετήσια πνευματική μας εορτή, προς τιμήν των προστατών Αγίων μας ΤΕΡΕΝΤΙΟΥ-ΝΕΟΝΙΛΛΗΣ και των επτά Αγίων τέκνων τους.
Επιθυμούμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στον Αιδεσιμολογιώτατον Πρωτοπρεσβύτερον και Αρχιερατικόν Επίτροπον Αγρινίου π.Χρήστον Παπαχρήστον για την άψογη από κάθε πλευράς τέλεση της εορτής και για το μεστό και πλήρως ενημερωτικό κήρυγμά του.
Θερμότατες ευχαριστίες εκφράζουμε και στον Δήμαρχο Αγρινίου κ. Γεώργιο Παπαναστασίου , στους Αντιδημάρχους κ. Μαρία Παπαγεωργίου και κ.κ. Νικόλαο Γκρίζη και κ.Ανδρέα Καλαμπαλίκη. Στους παρευρεθέντες Δημοτικούς Συμβούλους και προέδρους Δημοτικών Κοινοτήτων για την τιμητική τους παρουσία, καθώς και στον πρόεδρο της ΄Ενωσης αποστράτων Ακαρνανίας κ.Δημήτριο Κασβίκη.
Τέλος ευχαριστούμε όλα τα μέλη του Συλλόγου μας και τις οικογένειες τους που παρέστησαν τιμητικά και τους ευχόμαστε ολόψυχα να έχουν την προστασία των Αγίων μας και την ευλογία του ΚΥΡΙΟΥ μας που τόσο είναι απαραίτητη σε όλους μας αυτές τις δύσκολες στιγμές που βιώνουμε.

ΕΚ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Σχεδιασμός Western Computer Services | Σύλλογος Πολυτέκνων Αγρινίου & Περιχώρων