Σύλλογος Πολυτέκνων Αγρινίου και Περιχώρων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ

ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ                                                   Αγρίνιο 9/9/2013

Π.ΣΟΥΛΟΥ 16-ΤΗΛ 2641023748

30 100- Α Γ Ρ Ι Ν Ι Ο

Εmail info@sylpolagrinioy.gr

 

 

 

 

 

 

                                                     Δ Ε Λ Τ Ι Ο     Τ Υ Π Ο Υ

                                              ————————————-

        Μέσα σε πανηγυρική ατμόσφαιρα το Σάββατο 7/9/2013 και ώρα 11,00 πρωινή, στους φιλόξενους χώρους του ΕMILEON SPORT CENTER,πραγματοποιήθηκε εκδήλωση προς τιμήν των παιδιών των πολύτεκνων μελών του Συλλόγου μας, τα οποία θα φοιτήσουν την τρέχουσα σχολική περίοδο 2013-2014 στην πρώτη τάξη του Δημοτικού Σχολείου.

        Τους προσφέρθηκαν τσάντες και σχολικά είδη και ακολούθησε δεξίωση.

        Ευχαριστούμε όλους τους συντελεστές που εργάστηκαν για την επιτυχία αυτής της εκδήλωσης.

        Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς της εκδήλωσης που ήταν ο πρόεδρος του Παναιτωλικού και ιδιοκτήτης του EMILEON SPORT CENTER κύριος Φώτης Κωστούλας και ο πρόεδρος και Διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΝΕΜΠΟΡΙΚΉΣ κύριος Γεώργιος Μαστρογεωργίου.

        Ευχόμαστε ολόψυχα όπως ο καλός ΘΕΟΣ τους χαρίζει υγεία και τους ανταποδώσει εκατονταπλάσια τη χαρά που έδωσαν με τις πλούσιες χορηγίες τους στα παιδιά των πολυτέκνων.

        Θερμές ευχαριστίες εκφράζουμε στον κύριο Μπεσίνη Παναγιώτη  υπεύθυνο του EMILEON SPORT CENTER στον κύριο Μάκη Μπελεβώνη Δ/νων Σύμβουλο της Π.Α.Ε ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ, στην κυρία Ηβη Γώγου και στους υπαλλήλους του ΕΜΙΛΕΟΝ για την άψογη φιλοξενία.

        Τέλος ευχαριστούμε την κυρία Μαρία Γαλαζούλα πρόεδρο ΚΟΙΠΑ του Δήμου Αγρινίου, τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΧΕΛΩΟΣ ΤV ,τον εκδότη και δ/ντη της εφημερίδας ΠΑΛΜΟΣ κύριο Θεόδωρο Σβέρκα και την δημοσιογράφο κυρία Βάσω Πασχέντη και τον επίσης δημοσιογράφο κύριο Κων/νο Χονδρό.

        Ευχόμαστε στα παιδιά για μια ακόμα φορά υγεία, καλή σχολική χρονιά, καλή πρόοδο και μακάρι να ευωδοθούν όλοι οι στόχοι τους και οι προσδοκίες τους

 

                                                                                    ΕΚ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

 

  

Σχεδιασμός Western Computer Services | Σύλλογος Πολυτέκνων Αγρινίου & Περιχώρων