Σύλλογος Πολυτέκνων Αγρινίου και Περιχώρων

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ
ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ Αγρίνιο 23/11/2016
Π.ΣΟΥΛΟΥ 16-ΤΗΛ2641023748 Αριθ.Πρωτ 773
30 100-Α Γ Ρ Ι Ν Ι Ο
Εmail info@sylpolagriniou
Προς
1) Αξιότιμο Κύριο Πρωθυπουργό Ελλάδος
ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ-ΑΘΗΝΑ
2)Αξιότιμο Κύριο Αρχηγό Αξιωματικής Αντιπολίτευσης
3)Αξιότιμους κ. κ. Αρχηγούς Κομμάτων Ελάσσονος
Αντιπολίτευσης ΕΔΡΕΣ ΤΟΥΣ
4)Αξιότιμο Υπουργό Εσωτερικών
5)Αξιότιμους κ. κ. Βουλευτές Ν.ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ

ΘΕΜΑ <<Απαράδεκτη και Αντισυνταγματική αντιμετώπιση των πολυτέκνων >>

Αξιότιμε Κύριε Πρωθυπουργέ και Αξιότιμοι κ. κ. Αρχηγοί κομμάτων αντιπολίτευσης , σας εκφράζουμε την έντονη αγανάκτηση μας για την συνεχιζόμενη αντιπολυτεκνική πολιτική σας.
Πληροφορηθήκαμε από την Ανωτάτη Συνομοσπονδία Πολυτέκνων Ελλάδος (ΑΣΠΕ) ότι κατατέθηκε στη βουλή το σχέδιο Νόμου <<Ενιαίο Σύστημα Κινητικότητας στην Δημόσια Διοίκηση και την Τοπική Αυτοδιοίκηση>> όπου με το άρθρο 25 επιχειρείται η μείωση του ποσοστού των προσλαβομένων πολύτεκνων (γονέων και παιδιών)στο Δημόσιο σε 15% από 20% που ισχύει μέχρι σήμερα.
Επειδή η ψήφιση του εν λόγω Νομοσχεδίου προβλέπεται να γίνει με την κατεπείγουσα διαδικασία, σας απευθύνουμε έκκληση ανάκλησης αυτής της διάταξης , για να μην βάλετε και την τελευταία ταφόπετρα στην πολύτεκνη οικογένεια.
Με άλλα έγγραφά μας κατ΄ επανάληψη σας θίξαμε τα πολλά και μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει η πολύτεκνη οικογένεια. Ιδίως δε με το πρόσφατο έγγραφό μας με αριθμό πρωτ 771/15-11-2016 , σας ενημερώσαμε με αδιάσειστα στοιχεία για τη Δημογραφική κατάρρευση της χώρας μας, με ότι αυτό αρνητικό συνεπάγεται ,στο ασφαλιστικό , στην οικονομική ανάπτυξη της χώρας μας και κυρίως με την ασφάλεια και την εδαφική ακεραιότητα της πατρίδος μας, αφού δεν θα υπάρχουν νέοι να υπερασπισθούν τα σύνορά μας αν χρειασθεί.
Παρακολουθούμε διαχρονικά και εντονότερα τελευταία την επιθετική διπλωματική και πολιτική γλώσσα της Τουρκίας , της Αλβανίας και των Σκοπίων.
Με ποιούς εμείς θα υπερασπιστούμε την πατρίδα μας αν χρειασθεί
Με τους γερόντους ΄Ολα τα στοιχεία δείχνουν ότι βρισκόμαστε σε δραματική συρρίκνωση του πληθυσμού.
Εκπροσωπώντας τις 5.850 πολύτεκνες οικογένειες του Συλλόγου μας, σας καλούμε για μια ακόμη φορά να αποσύρετε τη διάταξη του εν λόγω νομοσχεδίου και να πάρετε μέτρα στήριξης της πολύτεκνης οικογένειας γενικότερα πριν είναι αργά για το ΄Εθνος μας και το Λαό μας.
Με την προσήκουσα τιμή
Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Δημήτριος Ντάουλας Κων/νος Κουκόπουλος

Σχεδιασμός Western Computer Services | Σύλλογος Πολυτέκνων Αγρινίου & Περιχώρων