Σύλλογος Πολυτέκνων Αγρινίου και Περιχώρων

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ
ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ Αγρίνιο 24/8/2015
Π.ΣΟΥΛΟΥ 16-ΤΗΛ 2641023748
ΤΚ 30100-ΑΓΡΙΝΙΟ
Email info@sylpolagriniou.gr

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
Αγαπητοί Συμπολύτεκνοι,
Καλούμε εσάς και τα μέλη των οικογενειών σας, να παραστείτε στην ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ και αρτοκλασία, που θα τελέσουμε με τη χάρη του ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΜΑΣ ΘΕΟΥ, την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015, από ώρα 07.00 έως 09.30 π.μ στην Ιερά Μονή Βλοχού Αιτ/νιας .Μετά το πέρας της ΘΕΙΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ θα τελέσουμε Ιερό Μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των κεκοιμημένων μελών του Συλλόγου μας και εν συνεχεία θα δοθεί δεξίωση στο Αρχονταρίκι της Μονής προς τιμήν των παρισταμένων.
Επίσης σας γνωρίζουμε ότι ο Σύλλογός μας διοργανώνει ημερήσια προσκυνηματική εκδρομή στα ΜΕΤΕΩΡΑ-ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ-ΤΡΙΚΑΛΑ ,το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015.Τιμή εισιτηρίου κατ΄ άτομο 15 ΕΥΡΩ.
Δηλώσεις συμμετοχής στη Γραμματεία του Συλλόγου μας το αργότερο μέχρι την Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015.Αναχώρηση Σάββατο 19/9/2015 ώρα 07.00 π.μ από το χώρο του παλαιού Σταθμού Τρένου, απέναντι από το 3ο Γενικό Λύκειο Αγρινίου.
Τέλος σας ενημερώνουμε ότι μόλις συγκεντρώσουμε τα στοιχεία για τα παιδιά των μελών μας που θα φοιτήσουν την ερχόμενη σχολική χρονιά στην Α΄τάξη του Δημοτικού Σχολείου , θα διοργανώσουμε τιμητική εκδήλωση γι΄ αυτά τα παιδιά, χορηγώντας τους διάφορα σχολικά είδη.
Με άλλη ανακοίνωσή μας θα σας γνωρίσουμε την ακριβή ημερομηνία αυτής της εκδήλωσης. Καλούμε για μια ακόμη φορά τα μέλη μας, γονείς παιδιών που θα εγγραφούν στην Α΄τάξη του Δημοτικού, να προσκομίσουν βεβαίωση εγγραφής από το αρμόδιο Δημοτικό Σχολείο.
Ευχόμαστε σ΄ όλα τα παιδιά υγεία, καλή και δημιουργική Σχολική χρονιά.

ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑ

Σχεδιασμός Western Computer Services | Σύλλογος Πολυτέκνων Αγρινίου & Περιχώρων