Σύλλογος Πολυτέκνων Αγρινίου και Περιχώρων

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ

ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ                                    Αγρίνιο 14/10/2013

Π.ΣΟΥΛΟΥ 16-ΤΗΛ2641023748

30 100- Α Γ Ρ Ι Ν Ι Ο

Εmail info@sylpolagriniou.gr

 

 

 

 

                                               Α Ν  Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

                                          _____________________

      Ενημερώνουμε όλους τους συμπολίτες μας του Δήμου Αγρινίου και της ευρύτερης περιοχής , ότι Σύλλογός μας,συνεχίζει την κοινωνική του προσφορά και  για δεύτερη φορά βρίσκεται στην ευχάριστη θέση, να διαθέσει ενδύματα και υποδήματα εντελώς ΔΩΡΑΕΝ χωρίς καμία απολύτως διάκριση σε όλους όσους έχουν ανάγκη , είτε είναι πολύτεκνοι είτε όχι.

      Η διάθεση θα γίνεται στην αποθήκη του Συλλόγου μας, που βρίσκεται στην οδό Ντεντοπούλου 8 στη δυτική πλευρά της πόλης μας, εκεί που τέμνονται οι οδοί Ηρώων Πολυτεχνείου και Πραίδου, καθημερινά από αύριο Τρίτη 15 Οκτωβρίου μέχρι και το Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013 και από ώρα 10.00 π.μ μέχρι 13.00 μ.μ.

       Τα είδη αυτά μας τα προμήθευσαν και τους ευχαριστούμε  ο Ιερός Ναός Αγίου Δημητρίου Αγρινίου, το Διαδημοτικό Δίχτυ Προστασίας του πολίτη-καταναλωτή του οποίου ηγετικό μέλος είναι ο συμπολίτης μας κ. Αθανάσιος  Κατερινόπουλος και οι συμπολίτες μας Αγρινιώτες και Αγρινιώτισσες.

      Με την ευκαιρία ενημερώνουμε τις πολύτεκνες μητέρες μέλη του Συλλόγου μας, ότι έχουμε ήδη απευθυνθεί στον κ. Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Αγρινίου και σε ομάδα  έγκριτων δικηγόρων, για την υποβολή αγωγών σε βάρος του ΟΓΑ και του Ελληνικού Δημοσίου, για την αντισυνταγματική περικοπή από την Ελληνική Κυβέρνηση της ισόβιας σύνταξης της πολύτεκνη μητέρας.

Αναμένουμε οδηγίες και θα σας ενημερώσουμε άμεσα.

       Τέλος υπενθυμίζουμε στους γονείς που τα παιδιά τους εισήχθησαν φέτος στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας, να μας το δηλώσουν έγκαιρα προσκομίζοντας παράλληλα το αργότερο μέχρι 10 Δεκεμβρίου 2013 βεβαίωση φοιτητικής ιδιότητας του παιδιού τους, προκειμένου να οργανώσουμε σωστά την τιμητική εκδήλωση για τα παιδιά αυτά.

        Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 18.00 στις εγκαταστάσεις του ΕΜΙLEON SPORT CENTR, που προσφέρει ευγενώς ο πρόεδρος του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ  Κύριος Φώτης Κωστούλας , και τον οποίο ευχαριστούμε εγκάρδια και ολόθερμα.

 

 

                                                      ΕΚ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ  ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Σχεδιασμός Western Computer Services | Σύλλογος Πολυτέκνων Αγρινίου & Περιχώρων