Σύλλογος Πολυτέκνων Αγρινίου και Περιχώρων

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

ΣΥΛΛΓΟΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ
ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ Αγρίνιο 28/1/ 2020
Π.ΣΟΥΛΟΥ 16-ΤΗΛ2641023748
30100-ΑΓΡΙΝΙΟ
Εmail info@sylpolagriniou.gr

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
——————————–
Αγαπητοί Συμπολύτεκνοι,
Σας υπενθυμίζουμε ότι την προσεχή Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 11.00 πμ στην αίθουσα του κινηματοθεάτρου <<ΑΝΕΣΙΣ>> στο Αγρίνιο, θα πραγματοποιηθεί η ετήσια τακτική μας Γενική Συνέλευση.
Προς τούτο σας καλούμε όλους να παραστείτε στις εργασίες της.
Σας ενημερώνουμε ότι θα κόψουμε και την πρωτοχρονιάτικη πίτα μας, θα βραβεύσουμε τα παιδιά των μελών μας που εισήχθησαν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση την τρέχουσα χρονιά και προσκόμισαν σχετική βεβαίωση από τη Σχολή τους.
Θα βραβεύσουμε επίσης τις νέες πολύτεκνες Μητέρες που απέκτησαν την πολυτεκνική ιδιότητα το προηγούμενο έτος 2019.
Θα απονείμουμε τιμητική πλακέτα στον Αξιότιμο κύριο Γεώργιο Παπαναστασίου Δήμαρχο Αγρινίου, για την ευεργετική απόφαση του δημοτικού Συμβουλίου, για μείωση των τελών ύδρευσης προς τα μέλη του Συλλόγου μας.
Τέλος θα απονείμουμε τιμητικές πλακέτες σε σημαντικές προσωπικότητες της πόλης μας που με την προσφορά τους και το έργο τους αποτελούν λαμπρά παραδείγματα της τοπικής μας κοινωνίας και όχι μόνο.
Θα βραβεύσουμε τον Αξιότιμο κύριο Νικόλαο Γράψα πρώην πρόεδρο της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου, την Αξιότιμη κυρία Μαρία Τσούτσου ιδρύτρια και επίτιμη πρόεδρο του εργαστηρίου << ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ>> και τον Αξιότιμο κύριο Παναγιώτη Καραγεώργο πρώην Γραμματέα του Πρωτοδικείου Αγρινίου και επί είκοσι επτά χρόνια ταμία του Συλλόγου μας.
΄Ολοι οι προαναφερόμενοι έχουν να επιδείξουν πλούσιο και θαυμαστό έργο, ήθος, αξιοπρέπεια, ανιδιοτελή και θυσιαστική προσφορά.
Σας καλούμε και πάλι να τιμήσετε με την παρουσία σας τη Γενική μας Συνέλευση.

ΕΚ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Σχεδιασμός Western Computer Services | Σύλλογος Πολυτέκνων Αγρινίου & Περιχώρων